«Καραβιώτικα Δρώμενα 2020» – τεύχος 13ο

Ο Δήμος Καραβά ανακοινώνει ότι έχει κυκλοφορήσει η ετήσια έκδοσή του με τίτλο «Καραβιώτικα Δρώμενα 2020», τεύχος δέκατο τρίτο.

Η έκδοση αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Καραβά, που έχει καθιερωθεί με στόχο την προβολή και καταγραφή των δραστηριοτήτων του εκτοπισμένου Δήμου Καραβά καθώς και των οργανωμένων συνόλων του Καραβά στην Κύπρο και το εξωτερικό τη χρονιά που πέρασε. Στην έκδοση περιλαμβάνονται επίσης σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις θρησκευτικές παραδόσεις της κωμόπολης Καραβά, σκοπεύοντας στην μεταλαμπάδευσή τους στους νέους μας και τη διατήρηση άσβεστης της μνήμης της κατεχόμενης κωμόπολης.

Οι 160 συνολικά σελίδες διανθίζονται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Όσοι ενδιαφέρονται να την προμηθευτούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Δήμου Καραβά, τηλ. 22 516937. Η έκδοση έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καραβά www.karavas.eu

Ο Δήμος Καραβά εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για την ετοιμασία και ολοκλήρωση της έκδοσης αυτής και σε όσους παραχώρησαν φωτογραφικό υλικό ή κείμενα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΑΒΑ