Κηδεία Νίκου Ιορδάνου – 9.10.17

Κηδεία Νικόλα Μονού – 2.10.17

Κηδεία Νικόλα Μονού

Εκκλησία Αγίου Παντελεήμονα, Μακεδονίτισσα

2 Οκτωβρίου 2017

Με βαθιά θλίψη κηδεύουμε σήμερα ένα ακόμη Καραβιώτη. Αποχαιρετούμε τον Νικόλα Μονό, έναν νέο άνθρωπο που έφυγε σε ηλικία μόλις 37 ετών.

Ο Νικόλας γεννήθηκε στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής. Πατέρας του ο Σάββας Μονός, γιος του Νίκου και της Χρυστάλλας, που απέθανε το 2004, λίγα χρόνια μετά την επανεγκατάσταση τους στην Κύπρο από την Πρετόρια. Μητέρα του η Δέσπω Δημοσθένους Μονού, κόρη της Μαρούλας και του Ζαχαρία. Αδέλφια του ο Ζαχαρίας και η Χρυστάλλα.

Ο Νικόλας ήταν ένας εξαίρετος νέος. Μεγάλωσε με αγάπη, φροντίδα από γονείς εργατικούς, φιλήσυχους, γνήσιους Καραβιώτες, του μεταλαμπάδευσαν τα έμφυτα και αγνά χαρακτηριστικά τους. Δεν ήταν βιωματικός Καραβιώτης. Αγαπούσε όμως με θέρμη τον τόπο του και πονούσε για τον άδικο ξεριζωμό των γονιών του.

Σπούδασε Φυσική Αγωγή και διορίστηκε ως Καθηγητής πριν από 3,5 χρόνια στην εκπαίδευση.

Εκεί που η ζωή του άνοιγε την αγκαλιά της και έπαιρνε τον δρόμο της, η επάρατη νόσος στάθηκε μπροστά του αξεπέραστο εμπόδιο. Παρόλα αυτά όμως πάλεψε. Στάθηκε όρθιος, νικώντας πρόσκαιρα την ασθένεια. Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Άντρη και μαζί απέκτησαν ένα χαριτωμένο αγοράκι, τον Σάββα, 2,5 ετών σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια, οι απανωτές εγχειρήσεις, η χημειοθεραπεία και η εξάντληση τον ταλαιπώρησαν αφάνταστα. Μέχρι που έχασε τη μάχη, χθες το πρωί.

Εκ μέρους του Δήμου Καραβά καταθέτω αυτό το στεφάνι με βαθιά θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του.

Ευχή και προσευχή μας ο Θεός να δώσει παρηγοριά σε όλη την οικογένεια.

Καλό σου ταξίδι αγαπητέ μας Νικόλα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Αιωνία σου η Μνήμη.
Νίκος Χατζηστεφάνου
Δήμαρχος Καραβά

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Πέτρου Πετρίδη – 10.10.17

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Πέτρου Πετρίδη


«Το Δάκρυ της Ψυχής»


Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017


 


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, στον  πολυχώρο Εκδόσεων «Εν Τύποις», η εκδήλωση παρουσίασης της νέας Ποιητικής Συλλογής του Πέτρου Πετρίδη με τίτλο «Το Δάκρυ της Ψυχής».


Η εκδήλωση έγινε με την στήριξη του Δήμου Καραβά και των Εκδόσεων «Εν Τύποις» και περιελάμβανε χαιρετισμούς, από τον Δήμαρχο Καραβά, Δρ Νίκο Χατζηστεφάνου και τον Διδάκτορα Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας Σάββα Θ. Κόκκινο, ανάγνωση ποιημάτων από την Χριστίνα Μεταξά, Καθηγήτρια Αγγλικής και Γαλλικής Φιλολογίας καθώς και παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Το Δάκρυ της Ψυχής», από τη Δρ Ξένια Τσολάκη-Μεταξά, Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, Ιδιοκτήτρια και Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου XTMPI.


Ακολούθησε αντιφώνηση από τον Πέτρο Πετρίδη και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με Κυπριακά Παραδοσιακά τραγούδια από τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ, Μελετητή-Ερμηνευτή της Κυπριακής Μουσικής Παράδοσης καθώς και τη Χριστίνα Μεταξά, η οποία ερμήνευσε δική της σύνθεση.


Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση φωτογραφίας του αείμνηστου Ιάκωβου Πετρίδη των δεκαετιών ’50-60 και του Πέτρου Πετρίδη.


Ο αγαπητός Πέτρος Πετρίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1961, με ρίζες στο κατεχόμενο Τρίκωμο. Είναι κάτοχος του τίτλου Bachelor of Arts, με επαίνους, από το New Jersey State College. Έτυχε μετεκπαίδευσης στο New York Institute of Technology στη σκηνοθεσία ειδήσεων και επικαιρικών εκπομπών. Yπήρξε παραγωγός και παρουσιαστής της εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής «Η Κύπρος μας», της πρώτης κυπριακής εκπομπής που παρουσιάστηκε από την Αμερικάνικη τηλεόραση από το 1987 έως το 2003. Είναι ιδρυτής και σκηνοθέτης της Πολιτιστικής Ομάδας Νέας Υόρκης «Η Κύπρος μας». Διετέλεσε, επί σειρά ετών, ανταποκριτής των κυπριακών σταθμών: ΡΙΚ, «Ο Λόγος» και «Ράδιο Πάφος». Είναι βραβευμένος φωτογράφος, με πολλές ατομικές εκθέσεις στο ενεργητικό του. Έχει εκδώσει τρεις ποιητικές συλλογές «Επιστροφή», (Νέα Υόρκη 1992), «Τις Νύχτες της Σιωπής», (Νέα Υόρκη 2000) και το «Δάκρυ της ψυχής», (Εκδόσεις Εν Τύποις 2016), το βιβλίο Φωτογραφίας και Έρευνας «Σε ξένη πατρίδα-Απόδημοι Κύπριοι στις ΗΠΑ» (Εκδόσεις Εν Τύποις 2005), το Φωτογραφικό Λεύκωμα «Κύπρος πέρα από το χρώμα» (Εκδόσεις Εν Τύποις 2007), το βιβλίο Έρευνας-Φωτογραφίας-Ποίησης «Μνήμες Αξεθώριαστες» (Εκδόσεις Εν Τύποις 2011) και το βιβλίο Φωτογραφίας και Έρευνας «Καραβάς η ψυχή μας» (Εκδόσεις Δήμος Καραβά 2011). Το 2016 ανακηρύχτηκε Επίτιμος Δημότης Καραβά.












Στιγμιότυπο από τον χαιρετισμό του
Δημάρχου Καραβά


Αντιφώνηση από τον Πέτρο Πετρίδη

Τριαντάχρονα Προσφυγικού Σωματείου – 12.10.17


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ο ΚΑΡΑΒΑΣ»



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στην παρουσία του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριου Δημητριάδη, η εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Προσφυγικού Σωματείου «Ο Καραβάς».


 


Υπήρξε εκτενής αναφορά στο οδοιπορικό του Σωματείου, την περιπλάνηση του σε διάφορους χώρους μέχρι την ανέγερση ιδιόκτητου οικήματος, τις δραστηριότητες του στον εθνικό και τον πολιτιστικό τομέα, την διοργάνωση εκδηλώσεων για τα παιδιά, για τους νέους απόφοιτους, για τους συνταξιούχους και ο σημαντικός ρόλος του στη δημιουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.  Τονίστηκε η επιτυχημένη προσπάθεια διατήρησης των παραδόσεων του Καραβά με τη συνέχιση της πραγματοποίησης δραστηριοτήτων όπως εκείνης της Δευτέρας της Λαμπρής, του «Χορού του Λεμονιού»,  του Κατακλυσμού και η συνεργασία με τους απόδημους. 


 


Υπογραμμίστηκε ότι το Σωματείο θεωρεί ως σημαντικότερο του επίτευγμα τη συμβολή του στη συνένωση όλων των Καραβιωτών, ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση, στον αγώνα για επιστροφή και δικαίωση.


 


Μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα βραβεύτηκαν οι πρωτεργάτες της δημιουργίας του Σωματείου καθώς και άτομα με ξεχωριστή προσφορά προς αυτό κατά την τριαντάχρονη πορεία του.  Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι δυο πρώην Δήμαρχοι Καραβά, Παναγιώτης Τσέντας και Γιάννης Παπαϊωάννου,  οι τέσσερις πρώην Πρόεδροι του Σωματείου, Ανδρέας Χατζηπαναγής, Τηλέμαχος Κληρίδης, Νίκος Χατζηστεφάνου και Κώστας Πατέρας, ως  επίσης οκτώ μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με δέκα συνεχείς θητείες, δηλαδή 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας:  Ελένη Αντωνίου Σιακόλα, Δέσπω Ευτυχίου, Λουκής Ιακωβίδης, Νικόλας Κατσιόλας, Σωτήρα Ποταμίτου, Νούλα Φραγκούδη, Φραγκίσκος Χατζηφραγκέσκου και Βασιλική Χριστοδουλίδου.

Μια πλούσια έκθεση φωτογραφίας ξύπνησε μνήμες στους παλαιότερους και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους νεότερους.



       
                                    Στιγμιότυπα από τις βραβεύσεις

Εσπερινός Αγίου Ευλαλίου – 21.10.17


ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΕΥΛΑΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ


Σάββατο,  21  Οκτωβρίου 2017


Ιερός Ναός Αποστόλου Βαρνάβα και Αγίου Μακαρίου  Δασουπόλεως



Οι Δήμοι Καραβά και Λαπήθου σε συνεργασία με τα Προσφυγικά Σωματεία «Ο Καραβάς» και «Η Λάπηθος», την Ιερά Μητρόπολη Κυρηνείας και την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αποστόλου Βαρνάβα – Αγίου Μακαρίου Δασουπόλεως, διοργάνωσαν για ακόμη μια φορά στην προσφυγιά τον εσπερινό του Αγίου Ευλαλίου, πρώτου επισκόπου Λαμπούσης.


Ο εσπερινός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα και Οσίου Μακαρίου Δασουπόλεως και σε αυτόν προέστη ο Μητροπολίτης Κυρηνείας κ.κ. Χρυσόστομος.


Το εκκλησάκι του Αγίου Ευλαλίου βρίσκεται στην κατεχόμενη περιοχή της αρχαίας Λάμπουσας, δίπλα από το μοναστήρι της Παναγίας Αχειροποιήτου και εικόνα του Αγίου (δωρεά Καραβιωτών) υπάρχει στην εκκλησία  Αποστόλου Βαρνάβα – Αγίου Μακαρίου στη Δασούπολη. Η αγιογράφηση της πιο πάνω εικόνας, η οποία προοριζόταν αρχικά για το εικονοστάσι της εκκλησίας της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στον Καραβά, ανατέθηκε στον αγιογράφο Σόλωνα Φραγκουλίδη. Όταν όμως έγινε η Τουρκική εισβολή, η εικόνα η οποία δεν είχε ολοκληρωθεί, βρισκόταν στο εργαστήρι του αγιογράφου στη Λευκωσία. Έτσι σώθηκε και μετά την ολοκλήρωσή της παραδόθηκε στην εκκλησία του Αποστόλου Βαρνάβα και Μακαρίου στην οποία τελείται, στις 21 Οκτωβρίου κάθε χρόνο, ο εσπερινός του Αγίου.


Οι Δήμοι και τα Σωματεία Καραβά και Λαπήθου εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την πολύ ικανοποιητική παρουσία δημοτών τους στον εσπερινό και τη στήριξη που εκφράζουν προς το έργο και τις δραστηριότητες των Δήμων τους.


Μέσα από το απολυτίκιο του Αγίου Ευλαλίου, υπάρχει το αισιόδοξο μήνυμα  και η πίστη ότι μετά τον Γολγοθά θα ακολουθήσει η Ανάσταση. Η δύσκολη αποστολή όλων μας για να απαλλαγεί η πατρίδα μας από την Τούρκικη κατοχή συνεχίζεται.


«Θεόφρον Ευλάλιε την σην, ποίμνην περιφύλαττε εκ πάσης βλάβης, και θλίψεως και περιστάσεως, και εκ πάσης ρύσαι, συμφοράς, θεσπέσιε και της αιχμαλωσίας πρεσβείαις σου, ίνα δοξάζωμεν, ποιμένα αληθέστατον, και Τριάδος, μέγιστον συνήγορον».











Στιγμιότυπο από την τέλεση του εσπερινού


Στιγμιότυπο από την περιφορά της
εικόνας του Αγίου Ευλαλίου

Αποκαλυπτήρια μνημείου Γιάννη Κ. Κίτσιου – 22.10.17

Αποκαλυπτήρια μνημείου Γιάννη Κ. Κίτσιου


Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017


 


Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Καραβιώτη ήρωα αγωνιστή της ελευθερίας Γιάννη Κ. Κίτσιου. 


Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου έγιναν από τους Δημάρχους Καραβά και Έγκωμης, Νίκο Χατζηστεφάνου και Ζαχαρία Κυριάκου αντίσοτιχα.


Το μνημείο ανεγέρθηκε στο Πάρκο Ηρώων του Δήμου Έγκωμης, απέναντι από τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και η ανάγλυφη πλάκα με τη μορφή του τιμώμενου, είναι έργο του διεθνώς γνωστού καλλιτέχνη, Νίκου Κοτζιαμάνη.


Το πρόγραμμα της τελετής περιελάμβανε μεταξύ άλλων, καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πάρκων Δημήτρη Σιεηττάνη, χαιρετισμούς από τον Κοινοτάρχη Μότηδων Κωνσταντίνο Χατζηφραγκίσκου και τον Δήμαρχο Έγκωμης Ζαχαρία  Κυριάκου καθώς και ομιλίες από τον Δήμαρχο Καραβά Νίκο Χατζηστεφάνου και την κ. Ελένη Κωνσταντίνου, εκ μέρους της οικογένειας.


Ο Γιάννης Κωνσταντίνου Κίτσιος γεννήθηκε το 1928 στον Καραβά. Κατατάχθηκε στον Αγγλικό στρατό το 1948 και απολύθηκε ως λοχίας το 1949. Μυήθηκε στην ΕΟΚΑ τον Ιανουάριο του 1955 και ανέλαβε την εκπαίδευση της ομάδας του Καραβά. Συνελήφθη από τους  Άγγλους το 1957 και ελευθερώθηκε με τις συμφωνίες της Ζυρίχης και του Λονδίνου.  Κατά την τουρκική ανταρσία του 1963 πρωταγωνίστησε στη μάχη της Ομορφίτας. Με την ομάδα του διέλυσαν τον θύλακα των Τουρκοκυπρίων και ελευθέρωσαν χιλιάδες Ελληνοκύπριους από τον αποκλεισμό. Στα χρόνια που ακολούθησαν αντιτάχθηκε στην ΕΟΚΑ Β και έγινε γνωστός για τις πεποιθήσεις του. Έτσι, κατά το πραξικόπημα τον συνέλαβαν στις 19 Ιουλίου, 1974.  Ήταν άοπλος από πεποίθηση. Τον φυλάκισαν μέσα στο Κάστρο της Κερύνειας.  Στις 20 Ιουλίου, όταν η Τουρκική εισβολή έχει ήδη αρχίσει, οι πραξικοπηματίες αναγκάστηκαν να ελευθερώσουν τους κρατούμενους και ο Γιάννης με τους άλλους Καραβιώτες ξεκίνησαν για τον Καραβά. Στο σημείο απόβασης,  έπεσαν πάνω στους Τούρκους. Διέφυγαν και από το βουνό έφτασαν στον Καραβά. Ο Γιάννης Κίτσιος ήταν αυτός που οργάνωσε την άμυνα του Καραβά, από το βουνό μέχρι τη θάλασσα, με άτομα κάθε ηλικίας και κάθε παράταξης. Οι αλλεπάλληλες προσπάθειες των Τούρκων επιδρομέων κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης εκεχειρίας να προελάσουν προς τον Καραβά αποκρούστηκαν με σθένος.  Η ηρωική αυτή αντίσταση δεν κάμφθηκε, ούτε όταν οι Τούρκοι επεδίωξαν να καταλάβουν τον Καραβά και να τον περιλάβουν στην πρώτη οριοθέτηση που έγινε στις 6 Αυγούστου. Ο λόχος έμεινε εκεί μέχρι τις 6 Αυγούστου, όταν ο Κίτσιος πήρε εντολές από το ΓΕΕΦ να υποχωρήσει. 











Άποψη από την τελετή


Οι Δήμαρχοι Καραβά και Έγκωμης τελούν
τα αποκαλυπτήρια του μνημείου

Εκδήλωση προς τιμή του τέως Δημάρχου Καραβά – 27.10.17


Εκδήλωση προς τιμή του τέως Δημάρχου Καραβά, Γιάννη Παπαϊωάννου


Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017


 


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καραβά για τον τέως Δήμαρχο Καραβά  Γιάννη Παπαϊωάννου.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Καραβά, Νίκο Χατζηστεφάνου, τον Αναπληρωτή Έπαρχο Κερύνειας Ανδρέα Λουκά και, εκ μέρους του Μητροπολίτη Κυρηνείας, από τον Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Κούσιο. Ακολούθησαν παρουσιάσεις και αναφορές σε διάφορους σταθμούς της δράσης και προσφοράς του Γιάννη Παπαϊωάννου, από τους Παναγιώτη Μανώλη – Αντιδήμαρχο Καραβά, Νίκο Παπαπέτρου, Αλέξανδρο Ποστεκκή και Μάριο Μούγη – μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά, Πίτσα Πρωτοπαπά – φιλόλογο/ερευνήτρια, Χρυστάλλα Χατζηλούκα – φιλόλογο, Μάρω Χατζηστεφάνου – πρώην Αντιδήμαρχος, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά καθώς και από τον Πέτρο Παπαπολυβίου – Αναπληρωτή καθηγητή Ιστορίας Πανεπιστημίου Κύπρου. Σύντομη παρέμβαση έκανε και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών και ιδρυτής του Ταμείου Υποτροφιών του Δήμου, Νίκος Σιακόλας.


Στη συνέχεια έγινε επίδοση αναμνηστικού στο Γιάννη Παπαϊωάννου από τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά. Εκ μέρους του Προσφυγικού Σωματείου «Ο Καραβάς», ο Πρόεδρος Χριστόφορος Χριστοδουλίδης προσέφερε επίσης αναμνηστικό όπως και ο Επίτιμος Πρόεδρός της ΑΕΚ Καραβά-Λάμπουσας, Δαμιανός Χατζηδαμιανού εκ μέρους του σωματείου.  Ακολούθησε αντιφώνησή από τον τιμώμενο.


Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης συμμετείχε το μουσικό σχήμα του Μάριου Χαραλαμπίδη, με τους Μάριο Χαραλαμπίδη στο τραγούδι-κιθάρα, Πάμπο Χαραλάμπους στο βιολί και Άριστο Χρυσοστόμου στο πιάνο.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε η Λειτουργός στο Γραφείο Εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου, δημοσιογράφος Δόξα Κωμοδρόμου.


Ο Γιάννης Παπαϊωάννου γεννήθηκε στον Καραβά το 1957. Αποφοίτησε από το Λανίτειο Γυμνάσιο Λεμεσού και παρακολούθησε σπουδές στον κλάδο Πολιτικής Μηχανικής. Πήρε το πτυχίο Bsc (Honors) in Civil Engineer από το Πανεπιστήμιο του Κεντρικού Λονδίνου το 1982. Εργάστηκε για σειρά ετών σε οικοδομικά έργα στην Κύπρο και σε χώρες του Αραβικού κόλπου. Για σειρά ετών διατηρούσε δικό του τεχνικό γραφείο με τομέα δραστηριοτήτων την ανέγερση οικοδομών και τη ανάπτυξη γης για οικοδομική αξιοποίηση. Από το 2013, εργάζεται στην εργοληπτική εταιρεία Ιωάννου και Παρασκευαιδη στη Λευκωσία. Από την περίοδο επιστροφής του στην Κύπρο το 1986, ασχολείται ανελλιπώς με τα κοινά ιδιαίτερα με σωματεία και οργανώσεις του Καραβά και της επαρχίας Κερύνειας. Υπήρξε για σειρά ετών μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Προσφυγικού Σωματείου «Ο Καραβάς». Διετέλεσε για δύο θητείες μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά (1992-2001). Εκλέγηκε Δήμαρχος Καραβά το 2002 και υπηρέτησε από τη θέση του Δημάρχου για 3 συνεχείς θητείες από το 2002 μέχρι το 2016.


Κατά τη διάρκεια της θητείας του ανάπτυξε σημαντικές πρωτοβουλίες σε συλλογικό πνεύμα και βασικό πλαίσιο δράσης την προβολή της ιστορίας της θρησκευτικής παράδοσης και των άλλων λαϊκών και πολιτιστικών παραδόσεων του Καραβά, την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των σκορπισμένων Καραβιωτών, τη διατήρηση του αγωνιστικού φρονήματος μεταξύ των Δημοτών του Καραβά, τη δραστηριοποίηση της νέας γενιάς, καθώς και τη συνεργασία με όλους τους προσφυγικούς φορείς, σωματεία και οργανώσεις  της επαρχίας Κερύνειας.












Αναμνηστική φωτογραφία μετά την επίδοση
του αναμνηστικού από τον Δήμαρχο και τα
μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά


Άποψη από την εκδήλωση