Παρουσία Δημάρχου Καραβά στην τελική προσκοπική πυρά του 143ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καραβά

Ο Δήμαρχος Καραβά Νίκος Χατζηστεφάνου παρευρέθηκε στην τελική προσκοπική πυρά του 143ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καραβά, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Καραβιωτών.

Η εκδήλωση περιλάμβανε μεταξύ άλλων άναμμα της τελικής πυράς,  χαιρετισμούς από την Αρχηγό του 143ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καραβά Μαριλένα Πάγκαλου, την Αρχηγό των Λυκοπούλων Σταυριάνα Κοντεμενιώτου και τον Δήμαρχο Καραβά, καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τα μέλη του Συστήματος και απονομή τιμητικών διακρίσεων.

Ο Δήμαρχος Καραβά στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη το 143ο Σύστημα για την αξιόλογή του δράση και ανέφερε πως ο ίδιος υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά  μέλη του Συστήματος. «Είναι μεγάλη η χαρά μου» ανέφερε «να βλέπω το 143ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καραβά να εξελίσσεται και να συνεχίζει την ποιοτική του δράση και προσφορά. Ο Δήμος Καραβά θα βρίσκεται συμπαραστάτης στο έργο του Συστήματος».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία γνωριμίας με τη νεοεκλεγείσα Επιτροπή του 143ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καραβά και ενδυναμώθηκαν οι  καλές σχέσεις μεταξύ του Δήμου και του Συστήματος.