Τουρνουά Beach Volley Συμβουλίου Νεολαίας – 27 Αυγούστου 2011


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ερασιτεχνικό Τουρνουά Beach Volley


Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά – 27 Αυγούστου 2011Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Καραβά μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για να δώσει σε όσο το δυνατό, περισσότερο νέους με Καραβιώτικη καταγωγή την ευκαιρία να γνωριστούν και να αποκτήσουν κοινές εμπειρίες μεταξύ τους, διοργάνωσε το Σάββατο 27 Αυγούστου, 2011 ερασιτεχνικό Τουρνουά Beach Volley στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Λεμεσού.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο POKKA ΑΕΚ Καραβά και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Καραβά και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης  (ΚΟΠΕ).


   

Αναμνηστική φωτογραφία με όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά


Στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια του τουρνουά


Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Καραβά, εργάστηκαν με πολλή αφοσίωση και ενθουσιασμό για να στεφθεί η εκδήλωση με επιτυχία, πράγμα που το κατάφεραν. Υπήρξε μια μεγάλη προσέλευση νέων με καταγωγή τον Καραβά και φίλων. Το σύνθημα που προτάθηκε από τη Νεολαία του Δήμου Καραβά «Δεν Ξεχνώ και Αγωνίζομαι» να αναγράφεται στις φανέλες που δόθηκαν σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, έδωσε τα δικά του μηνύματα συμπαράστασης της Νεολαίας στο έργο του Κατεχόμενου Δήμου καθώς επίσης και στον βασικό προσανατολισμό για τις μελλοντικές δραστηριότητες της νεολαίας.


   

Αναμνηστική φωτογραφία με τις ομάδες που διακρίθηκαν στο τουρνουά


Ο Δήμαρχος Καραβά κ. Γιάννης Παπαϊωάννου με τους νικητές του τουρνουά και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά


Στο τουρνουά συμμετείχαν 12 ομάδες στις οποίες τουλάχιστο ένα από τα τρία μέλη της ομάδας ήταν με Καραβιώτικη καταγωγή. Στις τρεις πρώτες ομάδες που διακρίθηκαν δόθηκαν αναμνηστικά κύπελλα αθλοθετημένα από το Δήμο Καραβά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καραβά κ. Γιάννης Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού.
 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά κ. Λάμπρος Μαούρης, απονέμει τα κύπελλα στην ομάδα που πήρε το Α’ Βραβείο στο τουρνουά


Οι βασικοί στόχοι της διοργάνωσης του τουρνουά στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Δέσμευση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά είναι ότι θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες του έτσι ώστε να έρθουν πιο κοντά και να γνωριστούν μεταξύ τους νέοι με Καραβιώτικη καταγωγή και ταυτόχρονα να αντλήσουν εφόδια συμπαράστασης στον κοινό αγώνα με τον κατεχόμενο Δήμο Καραβά για λευτεριά και δικαίωση.