Συνάντηση συνταξιούχων στη Λεμεσό – 20.6.17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών στη Λεμεσό


20 Ιουνίου 2017


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τρίτη 20 Ιουνίου στον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας στη Λεμεσό, η πρωινή συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών που διοργάνωσε ο Δήμος Καραβά.


Σαράντα πέντε περίπου συνταξιούχοι Καραβιώτες έσμιξαν τη χαρά του συναπαντήματος τους με τη νοσταλγία του πανέμορφου χωριού τους, ενδυναμώνοντας και ατσαλώνοντας τη θέληση τους για επιστροφή στη γη του Καραβά.


Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καραβά κ. Νίκος Χατζηστεφάνου μαζί με τη σύζυγό του, ο Αντιδήμαρχος κ. Πανίκος Μανώλη, ο Κοινοτάρχης Έξω Γειτονιάς κ. Πανίκος Στυλιανού και η Δημοτική Γραμματέας Έμιλυ Καραΐσκου.


Το πρόγραμμα της συνάντησης περιελάμβανε σύντομη προσφώνηση από τον Δήμαρχο Καραβά κ. Νίκο Χατζηστεφάνου και ενημέρωση για την πορεία του Κυπριακού προβλήματος, όπως προκύπτει από την πληροφόρηση που είχε. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στη συνάντηση τόνισαν την απαίτησή τους, όπως εξευρεθεί μια λειτουργική λύση, η οποία να εξασφαλίζει σε όλους το δικαίωμα της επιστροφής στα σπίτια και τις περιουσίες τους, με κατοχυρωμένα όλα τους τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Επίσης, όσοι παρευρέθηκαν είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον Δήμαρχο για θέματα που τους απασχολούν και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον τόπο διαμονής τους.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμος Καραβά προσέφερε πρόγευμα και καφέ σε όλους όσους παρευρέθηκαν.


Δέσμευση του Δημάρχου Καραβά είναι να συνεχιστεί και να επεκταθεί η πρωτοβουλία αυτή, έτσι ώστε να ενδυναμωθούν οι δεσμοί μεταξύ των σκορπισμένων Καραβιωτών.


Στιγμιότυπα από τη συνάντηση των συνταξιούχων Καραβιωτών