Συμμετοχή του Δήμου Καραβά στην έκθεση «Μνήμες Κατεχόμενης Γης» και στις εκδηλώσεις καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους

Ο Δήμος Καραβά συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην έκθεση που διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων, η Επιτροπή Κατεχόμενων Κοινοτήτων και ο Δήμος Λεμεσού με τίτλο «Μνήμες Κατεχόμενης Γης», η οποία πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκδηλώσεων καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Η έκθεση πραγματοποιείται στον Δημοτικό Κήπο Λεμεσού και σε αυτή συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα οι εννέα κατεχόμενοι Δήμοι, καθώς και οι κατεχόμενες Κοινότητες. Η έκθεση θα είναι ανοικτή σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου από τις 8.30πμ μέχρι τις 7.30μμ και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου από τις 8.30πμ μέχρι τις 5.00μμ.

Αύριο Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 7.00μμ, στο Λανίτειο θέατρο  στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τη Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών κ. Σόφη Μιχαηλίδου, τον Προεδρεύοντα της Επιτροπής Κατεχόμενων Κοινοτήτων κ. Λευτέρη Αντωνίου, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων κ. Πέτρο Καρεκλά και τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον  Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη, διήγηση για την αιχμαλωσία από τον Δήμαρχο Λαπήθου, κ. Νεοπτόλεμο Κότσαπα και για την εισβολή από τη Δήμαρχο Λευκονοίκου, κα Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσική παράσταση από το Μουσικό Λύκειο Λεμεσού «Μάριος Τόκας».

Καλούνται οι Δημότες Καραβά να επισκεφθούν το περίπτερο του Δήμου Καραβά και τα άλλα περίπτερα, στον Δημοτικό Κήπο Λεμεσού και να στηρίξουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους.