Συνάντηση Γυναικών Δήμου Καραβά – 31.1.2023

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 το πρωί, συνάντηση γυναικών του Καραβά στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών.  Στην συνάντηση παρευρέθηκαν 40 περίπου Καραβιώτισσες, οι οποίες είχαν την ευκαιρία, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, να σμίξουν και να βρεθούν ξανά με παλιές φίλες και γειτόνισσες του Καραβά.

Την συνάντηση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Καραβά Νίκος Χατζηστεφάνου και ακολούθησε η προβολή δύο σύντομων φιλμ, «Δρόμοι Παλιοί» και «Σιοίρος» που μετέφερε όλες νοητά στον Καραβά.  Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έκοψε την βασιλόπιττα και ανταλλάχθηκαν ευχές για το νέο έτος, με την ευχή για επιστροφή στον όμορφο Καραβά.  Προσφέρθηκε σε όλες τις παρευρισκόμενες καφές/τσάι και αλμυρά και έγινε μια πρώτη συζήτηση για τρόπους και ενέργειες που μπορούν να γίνουν, ώστε οι γυναίκες του Καραβά να έχουν ευκαιρίες για πιο συχνές συναντήσεις και άλλες κοινωνικές δραστηριότητες.

Αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση των γυναικών του Καραβά να πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023, η ώρα 10.30 π.μ. στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών.