Συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών, Λεμεσός – 21.2.19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών στη Λεμεσό 21 Φεβρουαρίου 2019

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρωινή συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών που διοργάνωσε ο Δήμος Καραβά για τρίτη συνεχή χρονιά στη Λεμεσό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας στη Λεμεσό και σε αυτή παρευρέθηκαν 70 περίπου συνταξιούχοι Καραβιώτες, οι οποίοι έσμιξαν τη χαρά του συναπαντήματος με τη νοσταλγία του πανέμορφου χωριού τους, ενδυναμώνοντας και ατσαλώνοντας τη θέληση τους για επιστροφή στη γη του Καραβά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καραβά κ. Νίκος Χατζηστεφάνου μαζί με τη σύζυγό του, ο Αντιδήμαρχος κ. Πανίκος Μανώλη, ο Κοινοτάρχης Έξω Γειτονιάς κ. Πανίκος Στυλιανού και η Δημοτική Γραμματέας Έμιλυ Καραΐσκου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμος Καραβά προσέφερε πρόγευμα και καφέ σε όλους όσους παρευρέθηκαν. Το πρόγραμμα περιελάμβανε σύντομη προσφώνηση από τον Αντιδήμαρχο Καραβά και ενημέρωση από τον Δήμαρχο Καραβά για τις προσεχείς εκδηλώσεις του Δήμου και των οργανωμένων συνόλων του Καραβά, τα τρέχοντα θέματα και δραστηριότητες του Δήμου, καθώς και προσφυγικά θέματα. Ακολούθησε συζήτηση για τις δραστηριότητες και επιδιώξεις των συνόλων του Καραβά, καθώς και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που απασχολούν τους Καραβιώτες που διαμένουν στη Λεμεσό. Στη συνέχεια έγινε απαγγελία ποιημάτων και ανάγνωση κειμένων για τον Καραβά από τους παρευρισκομένους.

Σε όλους όσους παρευρέθηκαν δόθηκε αντίγραφο της τελευταίας έκδοσης του Δήμου Καραβά, «Καραβιώτικα Δρώμενα», 2018.

Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε πνεύμα εγκαρτέρηση και αγωνιστικής διάθεσης, προσμονής και θέλησης για επιστροφή στη γη του Καραβά που ζει και μας καρτερεί.