Συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών στην Πάφο – 16.10.2021

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συνάντηση εκτοπισμένων συνταξιούχων  Καραβιωτών που διαμένουν στην Πάφο, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, 2021 στο Ξενοδοχείο «Βερόνικα» στην Πάφο.  Παρά τον μικρό αριθμό εκτοπισμένων Καραβιωτών που διαμένουν στην Πάφο στην συνάντηση συμμετείχαν 50 περίπου συνταξιούχοι Καραβιώτες και Καραβιώτισσες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμος Καραβά προσέφερε πρόγευμα και καφέ και στην συνέχεια ακολούθησε προσφορά γεύματος σε όλους όσοι παρευρέθηκαν. Οι συνταξιούχοι Καραβιώτες της Πάφου χάρηκαν τη συναναστροφή των συνδημοτών τους, που αν και μένουν στην ίδια περιοχή, δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να τα πουν από κοντά.  Σε όσους παρευρέθηκαν δόθηκαν επίσης οι πιο πρόσφατες εκδόσεις του Δήμου Καραβά.

Την συνάντηση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Καραβά Νίκος Χατζηστεφάνου δίνοντας τα εύσημα για την επιτυχία της στους συντονιστές της οργάνωσης, τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Επιφανίου και στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που παρευρέθηκαν.  Στη συνέχεια ακολούθησε προβολή μικρού μήκους ταινίας για τον Καραβά, που προκάλεσε την συγκίνηση των παρευρισκόμενων.

Ο Δήμαρχος Καραβά ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Δήμου και τόνισε ότι ο Δήμος και οι Δημότες κρατούν τον Καραβά ζωντανό στις επάλξεις για κάθε αγώνα μέχρι την επιστροφή και τη δικαίωση.

Ευχή και προσευχή μας η συνάντηση αυτή να επαναληφθεί του χρόνου σε έναν Ελεύθερο Καραβά.