Η πετοσφαιρική ομάδα γυναικών της ΑΕΚ Καραβά Λάμπουσα κυπελλούχος Β’ κατηγορίας

Μια ακόμη σημαντική διάκριση του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ Καραβά «Λάμπουσα» που τιμά τον Καραβά και όλους τους Καραβιώτες. Η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ Καραβά Λάμπουσα στέφθηκε κυπελλούχος Β’ κατηγορίας.

Μετά τη νίκη της με 3-0 σετ επί της Ομόνοιας στον ημιτελικό του κυπέλλου ΟΠΑΠ Β’ κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου, η ΑΕΚ Καραβά πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου.

Ο τελικός αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 20 Απριλίου στο γήπεδο Λευκόθεο στη Λευκωσία. Αντίπαλος το Αθλητικό Σωματείου του Πανεπιστημίου Κύπρου ΑΠΟΚ. Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα η πετοσφαιρική ομάδα του Καραβά μας νίκησε με σκορ 3-0 και στέφθηκε κυπελλούχος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δυο βδομάδες περίπου πριν, η γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Β’ Κατηγορίας Γυναικών και εξασφάλισε την άνοδό της στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.

Ο Δήμος Καραβά εκφράζει την περηφάνια του και τα θερμά του συγχαρητήρια στις παίχτριες της ομάδας, στα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου ΑΕΚ Καραβά, τους προπονητές και σε όλους γενικά τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας.