Συνάντηση συνεργατών του ΠΙΚ – 26.4.18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάντηση Καραβιωτών με Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Σύσταση ομάδας συνεργατών του ΠΙΚ

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018, στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών, η δεύτερη συνάντηση Καραβιωτών με τριτοβάθμια εκπαίδευση, με στόχο τη δημιουργία ομάδας συνεργατών του Ιδρύματος που θα συνδράμουν στο έργο και στην περεταίρω δραστηριοποίησή του μέσω των τομέων: εικαστικού, ιστορικού/λαογραφικού και φωτογραφικού.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν 30 περίπου Καραβιώτες των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμβάλουν στην προώθηση των στόχων του Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών, Δήμαρχος Καραβά, Νίκος Χατζηστεφάνου, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τον σκοπό της συνάντησης, ενώ ο Ταμίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών αναφέρθηκε στη δημιουργία του Ιδρύματος, καθώς και στις πολύ αξιόλογες δραστηριότητές του. Στη συνέχεια, έγινε παρουσίαση των τριών κατηγοριών δραστηριοποίησης εικαστικό, ιστορικό/λαογραφικό και φωτογραφικό από τους Σάββα Μυλωνά, Γιάννη Παπαϊωάννου και Μάριο Ζέρβα αντίστοιχα.

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μέσα από την οποία διαφάνηκε η προθυμία των Καραβιωτών να συμμετέχουν στις ομάδες ενδιαφέροντος.

 

                                                      

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της εικαστικής ομάδας από τον κ. Σάββα Μυλωνά